Užkandžiai ir pagrindiniai patiekalai

Užkandžiai

  • Marinuotos alyvuogės 100 g4,50 €
  • Aštrūs imbieriniai vištienos sparneliai5 €
  • Gruzdinti kalmarų žiedai 5 €
  • Bruschetta su šviežiais pomidorais ir baziliku5 €
  • Bruschetta su „Fetos“ sūriu ir rūkola 5 €
  • Bruschetta su šonine5 €
  • Bruschetta su tunu5 €
  • Kukurūzų traškučiai „Nachos“, kepti vištienos gabaliukai su guacamole bei taco padažais 6 €
  • Sūrių lėkštė6,50 €
  • Cezario salotos 6,50 €Salotų lapai, ant grotelių kepta vištiena, česnakinės duonos skrebučiai, Parmezano sūris, spec. „Cezario“ padažas
  • Buritos su vištiena arba jautiena6,50 € Tradicinis meksikietiškas patiekalas su vištiena arba jautiena, pupelėmis įviniotas į tortilijų paplotėlius
  • Keptos krevetės8,50 € Keptos krevetės su žalios citrinos ir paprikų griežinėliais

Pasidalink su draugais

  • Šalta "Pabo Latino" lėkštė 300 g 10 €Sūrūs žemės riešutai, vytintas kumpis, pelėsinė dešra, "Medžiotojų" sūris, konservuoti agurkėliai bei alyvuogės
  • Užkandžių rinkinys "Salsa" 350 g11 €Gruzdinti svogūnų žiedai, ritinukai filo tešloje, čederio sūriu įdaryti jalapeno pipirai, vištienos sparneliai
  • Karšta "Pabo Latino" lėkštė 350 g 12 €"Brie" sūris džiuvėsėliuose, gruzdintos krevetės, krabų žnyplės, kalmarų žiedai, krabų mėsa, saldžiai aštrus padažas

Saldumynai

  • Obuolių pyragas su ledais ir karameliniu padažu 4 €
  • Šokoladas "Karūna" 4 €
  • Rafaello 150 g 6 €

Vaisiai

  • Vaisių asorti 1 kg7 €

 

 

Patiekaluose yra alergenų.

Alergenų sąršas :

1.Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės ( 1 );
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus ( 1 );
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
2. Vėžiagyviai ir jų produktai;
3. Kiaušiniai ir jų produktai;
4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;
5. Žemės riešutai ir jų produktai;
6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus ( 1 );
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;
7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;
8. Riešutai t. y. migdolai (Amygdalus communis L.), lazdyno riešutai (Corylus avellana), graikiniai riešutai (Juglans regia), anakardžiai (Anakardium occidentale), pekaninės karijos (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilinės bertoletijos (Bertholletia excelsa), pistacijos (Pistacia vera), makadamijos ar Kvinslendo riešutai (Macadamia ternifolia) bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
9. Salierai ir jų produktai;
10. Garstyčios ir jų produktai;
11. Sezamo sėklos ir jų produktai;
12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO 2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;
13. Lubinai ir jų produktai;
14. Moliuskai ir jų produktai.LT 2011 11 22 Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 304/43